Британска Колумбия

Дива природа, красиви планини, езера с невероятен цвят на водата, спокойствие и чувство за свобода.

Британска Колумбия

Дива природа, красиви планини, езера с невероятен цвят на водата, спокойствие и чувство за свобода.
Защо Британска Колумбия?

Усещане за свобода, независимост и несравними емоции на колела

Най–добрият начин да опознаете Канада е като започнете от Британска Колумбия. Ще посетим четири от най–големите национални парка – GlacierBanffJasper и Yoho. Тук е земята на изобилието. Природата се е постарала с всички невероятни места, които е сътворила. След приключението и срещата с дивата и изцяло девствена природа ще преосмислите изцяло живота си. Канада е страната с цели 38 национални защитени парка. Британска Колумбия е най-западната провинция в Канада. Населението е около 5.1 млн. души. Столицата е Виктория, а най-големият град е Ванкувър. Испания и Русия са оспорвали територията ѝ, а по време на Златната треска хиляди хора са идвали тук с надеждата, че могат да построят по-добро бъдеще за себе си и семействата си. След всичко случващо се последните години по света имаме нужда от положителни емоции и да наваксаме с изгубеното време. Е, тук е идеалното място за рестарт, защото ще се почувствате, като главен герой от “Дивото зове”. Казват, че мечтите винаги са по-красиви от реалността. Е, докато сме на нашето приключение, повярвайте ни, няма да искате да затворите очите си.

Усещане за свобода, независимост и несравними емоции на колела – това е само част от изживяването при пътуването с кемпер. Нашите подвижни домове са модели 2018-2019, тип motorhome – представете си гарсониера на колела с две спални king size и едно единично легло, персон и половина, баня, тоалетна, гардероби за дрехи, кухня, WIFI и 220W ток. И това не е всичко. Всеки кемпер разполага с един шофьор, който ще бъде и вашия гид по време на пътуването. Подвижните ви домове ще ви очакват заредени с хранителни продукти и напитки. Избраните от нас къмпинги  разполагат с душове, кухни, и невероятна локация. Храната е All inclusive.

Най-готините и себераздаващи се за клиентите си пичове са определено Стефчо и Александър от Panic Frame & Travel! Организацията е повече от перфектна, а нестандартните места надхвърлят всички очаквания.
Какво видяха нашите клиенти?
За теб ли е това пътуване?

Британска Колумбия, такава каквато само ние можем да ти я покажем, е дестинация, която ще промени живота ти. Всяка гледка, която се открива пред очите ти, ще те кара да се чувстваш все едно си станал свидетел на неземно чудо. Привидно спокойните пейзажи ще предизвикват бурни усещания дълбоко в душата ти и ще се запечатат под формата на скъпоценни спомени в съзнанието ти за цял живот.

Дивата природа, красивите планини, езерата с невероятен цвят на водата, спокойствието и чувството за свобода. Националните паркове с дивите животни и спиращите дъха гледки, които те предизвикват да отпуснеш приключенския си дух и да се насладиш с пълни шепи. Нашата Британска Колумбия ще ти разкрие дивите пейзажи от канадската приказка и повярвай ни, няма по-подходящо място от това, да задоволиш приключенската си жажда, събуждайки се всеки ден на ново място, а пред очите ти – нова сюрреалистична картина.

Експедиции

No data was found

Записахте се за Британска Колумбия и се чудите какво да вземете в багажа си?

Бъдете готови за лято в планината. През август температурите варират между 13° и 19°C. През нощта могат да паднат и под 10°.
Облекло
  
  
  
  
  
  
  
  
Оборудване
  
  
  
* може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте подготвили всичко.

Често Задавани Въпроси

Има нещо неясно?

Кои сме ние?

Panic Frame & Travel не е комерсиална туристическа агенция.

Ние не ти предлагаме спокойствие, билети и настаняване в all inclusive хотел с бели покривки. Ние сме тарзан турист и организираме пътешествия на трудно достъпни места, срещаме се с дивата природа, придвижваме с кемпери, катамарани, off road джипове и дори хеликоптери.

Panic Frame в медиите

Експедиции

януари

17.01 -
03.02
Няма места

февруари

05.02 -
22.02
Няма места
18.02 -
01.03
Няма места

март

02.03 -
12.03
Няма места

април

май

01.05 -
10.05
Остават 3 места
13.05 -
22.05
Няма места
13.05 -
25.05
Няма места
26.05 -
03.06

юни

21.06 -
30.06
Остава 1 място

юли

01.07 -
11.07

август

септември

01.09 -
15.09
Няма места
18.09 -
02.10
Остават 2 места
29.09 -
13.10
Няма места

октомври

13.10 -
27.11
Остават 3 места

ноември

декември

04.12 -
14.12

Дестинации

dum