Филипини

Непокътнати тропически острови, скрити лагуни, безкрайни пясъчни заливи, кристални води, съвършен морски свят и красота, която трябва да преживееш, за да повярваш, че съществува!

Филипини

Непокътнати тропически острови, скрити лагуни, безкрайни пясъчни заливи, кристални води, съвършен морски свят и красота, която трябва да преживееш, за да повярваш, че съществува!
Защо Филипини?

Необхватни пясъчни ивици и безкрайни сини хоризонти

Чудили ли сте се къде са едни от най-удивителните кътчета в света? Ние не само ще ви ги покажем, но и ще ви потопим в магията на съвършения тропически Рай! Незабравимото ни пътешествие към остров Палаван ще ви срещне с островната група Балабак – едни от последните девствени острови във Филипините.
Пригответе се за диво приключение, далеч от света, който познаваме!
Островите на Балабак нямат интернет, нямат луксозни курорти, нямат тълпи от туристи. Те предлагат зашеметяващи морски пейзажи и безценно прости условия, за да се наслаждавате на необхватните пясъчни ивици и безкрайни сини хоризонти!
Отправяме се и към хипнотизиращите острови на Ел Нидо и Корон! Очакват ви скрити лагуни, магнетични плажове, изобилие от природни богатства, биоразнообразие, прекрасни местни хора и една изумителна дива природа!
Готов ли си да скочиш в непознатото, където те очакват най-невероятните острови в света?

Най-готините и себераздаващи се за клиентите си пичове са определено Стефчо и Александър от Panic Frame & Travel! Освен дестинациите, са важни и хората, а техните групи определено са съставени от супер свежи участници, с които си ставате приятели много бързо.
Какво видяха нашите клиенти?
За теб ли е това пътуване?

Подходящо за хора с приключенски дух, готови да се забаляват и да преживеят едно различно пътуване в близост до дивата природа. Програмата включва 4 дни диво къмпингуване, а останалата част е комфортна с настаняване в хотели и лоджове с всички удобства.

Експедиции

17
януари
2024

-

Rectangle 161 (1)
3
февруари
2024

Филипини 2024

Mагията на съвършения тропически Рай

Недокоснатите острови

Балабак е група от 31 острова много от които са напълно необитаеми. Ще намерите плажове с розов пясък, ярко оцветени корали, широка гама от морски обитатели, ендемични мишевидни елени и гостоприемни местни жители. Това, което няма да намерите са много други чужденци. Това означава, че този необичаен райски остров ще бъде ваш и на който ще се насладите съвсем сами!

Филипините се състоят от 7641 острова, което ги прави един от най-големите архипелази в света. Повече от 5000 от островите остават неназовани на повечето международни карти.

Програма
Ден 1

Започва приключението Филипини

Срещата ни ще бъде на летище София, откъдето ще започне нашето филипинско приключение. Освен паспорт, ще са ви нужни приключенско вълнение и усмивки.

ден
Ден 1

Започва приключението Филипини

Срещата ни ще бъде на летище София, откъдето ще започне нашето филипинско приключение. Освен паспорт, ще са ви нужни приключенско вълнение и усмивки.

Отзиви

Какво казват нашите клиенти за Филипини?

Организацията е повече от перфектна, а нестандартните места надхвърлят всички очаквания. За нас със сигурност не стои на дневен ред въпросът дали бихме пътували отново с тях, а кога. До нови срещи, приятели

Хвърли се в приключениe!

Филипини

17 януари -
3 февруари 2024
3525

на човек

Ние ще се свържем с теб, за да ти разкажем повече и отговорим на всичките ти въпроси!
В цената са включени:
list iconСамолетни билети София-Манила и обратно с включен стандартен ръчен багаж и чекиран куфар до 23 кг.
list iconВсички вътрешни полети
list iconВсички вътрешни трансфери по програмата, микробуси, лодки, фериботи, триколки
list iconВсички нощувки
list iconОбяд по време на дните, в които подскачаме от остров на остров
list iconОстровни такси
list iconНаем на частни лодки и екипаж за обиколки по островите
list iconМестен екскурзовод при разглеждане на островите
list iconЕкипировка за къмпингуване на островите
В цената не са включени:
list iconРазходи от личен характер
list iconАлкохолни напитки
list iconУслуги, неупоменати в програмата
list iconХрана неупомената в програмата

Записахте се за Филипини и се чудите какво да вземете в багажа си?

Слагайте в куфарите добро настроение и приключенски дух!
Облекло
  
  
  
  
Оборудване
  
  
  
* може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте подготвили всичко.

Често Задавани Въпроси

Има нещо неясно?

Дневната температура е около 30 градуса и през нощта пада до 25 градуса. Не съветваме да пътувате с деца на тази дестинация, предвид динамичната програма.
Когато пристигнем ще закупим местни карти с цена между 1,20 лв. до 30,00 лв.
Диви острови, къпане от варел, спим на палатки 3 нощувки. Вечер ще имаме ток от генератор за около 2 часа, за да си заредим всичко нужно. Заслужава си. После се връщаме в цивилизацията и ще си имате всичко.
Препоръчваме да носите в себе си еквивалента на 300 евро във филиписно песо. Може да си обмените валута, както в България, така и при кацане на летището.
Ваксинациите могат да защитят пътниците срещу редица инфекциозни заболявания. За Филипини няма задължителни ваксини, но има такива с препоръчителен характер, които са по желание, затова ви съветваме да се консултирате с личния ви лекар.
.

Кои сме ние?

Panic Frame & Travel не е комерсиална туристическа агенция.

Ние не ти предлагаме спокойствие, билети и настаняване в all inclusive хотел с бели покривки. Ние сме тарзан турист и организираме пътешествия на трудно достъпни места, срещаме се с дивата природа, придвижваме с кемпери, катамарани, off road джипове и дори хеликоптери.

Panic Frame в медиите

Експедиции

януари

февруари

март

април

май

юни

юли

01.07 -
11.07

август

септември

01.09 -
15.09
Няма места
09.09 -
22.09
18.09 -
02.10
Няма места
29.09 -
13.10
Остава 1 място

октомври

13.10 -
27.10
Остава 1 място

ноември

30.10 -
16.11

декември

07.12 -
15.12

Дестинации