Занзибар

Диви плажове, разходки и гмурканията между рифовете, морска храна и Hakuna Matata от сутрин до вечер!

Занзибар

Диви плажове, разходки и гмурканията между рифовете, морска храна и Hakuna Matata от сутрин до вечер!
Защо Занзибар?

Пусни контрола и се наслади на момента

Това, което ни връща отново в Занзибар е екзотиката на Африка. Невероятно красивата природа, 30-градусово слънце, когато в България е истинска зима.
Автентичните племена и култура, с която се срещаме, адреналинът на АТВ-тата в джунглата, дивите плажове и онези нереални отливи на океана.
Разходки и гмуркания между рифовете, морската храна и онова Hakuna Matata, което ти действа като мантра, караща те да пуснеш контрола и се наслаждаваш на момента.
Ще се върнем, за да покажем тези скрити места и докажем, че нашият Занзибар е много по-добър !

They always make sure that everyone has the best possible experience no matter where. I’ve traveled with them already twice and hope there’s much more to come.
Какво видяха нашите клиенти?
За теб ли е това пътуване?

Ако търсиш комбинацията от комфорт и приключение, то със сигурност тогава Занзибар е твоето място. Представете си къща на брега на океана, докато си хапваме пресни морски дарове и наблюдаваме неповторимите приливи и отливи. Всеки ден се впускаме в ново приключение – гоним делфини, караме АТВ-та из джунглите, плаваме с типичните африкански лодки и галим най-големите костенурки в света. Занзибар, който ще ви покажем, е познатия Занзибар – този на подправките и на безкрайния океан. Но също така ще ви покажем и непознатия Занзибар – този на приключенския дух, чревоугодничеството и  адреналиновите усещания на оф-роуд терени. Нашият Занзибар е райско кътче, чиято екзотичност нямаме търпение да ти покажем.

Експедиции

No data was found

Записахте се за Занзибар и се чудите какво да вземете в багажа си?

Слагайте в куфарите добро настроение и приключенски дух!
Облекло
  
  
  
  
  
  
  
  
Оборудване
  
* може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте подготвили всичко.

Често Задавани Въпроси

Има нещо неясно?

– Паспорт (валиден не по-малко от 6 месеца преди заминаване); – Виза (след като сте се записали на екскурзията ще получите имейл с упътване за изваждането на виза, което се случва на място след пристигане в Занзибар).
Най-опасното животно, на което може да се натъкнете е морски таралеж при плуване в океана. :) Не се страхувайте от отровни змии, насекоми и други влечуги, защото те обитават джунглата на острова, където ние не сме настанени.
Tова е едно от най-безопасните места в Африка.
Когато пристигнем ще си закупим местни карти, с които ще разполагаме с интернет, както и с WiFi.
Повечето разходи в Занзибар са включени в програмата. Ще ви трябват пари в брой за сувенири, подаръци и други покупки по време на пътуването. Изключени са разходи за бакшиши към местните хора.

Кои сме ние?

Panic Frame & Travel не е комерсиална туристическа агенция.

Ние не ти предлагаме спокойствие, билети и настаняване в all inclusive хотел с бели покривки. Ние сме тарзан турист и организираме пътешествия на трудно достъпни места, срещаме се с дивата природа, придвижваме с кемпери, катамарани, off road джипове и дори хеликоптери.

Panic Frame в медиите

Експедиции

януари

февруари

март

април

май

юни

юли

01.07 -
11.07

август

септември

01.09 -
15.09
Няма места
09.09 -
22.09
18.09 -
02.10
Няма места
29.09 -
13.10
Остава 1 място

октомври

13.10 -
27.10
Остава 1 място

ноември

30.10 -
16.11

декември

07.12 -
15.12

Дестинации

dum