Бали

Бали е не просто дестинация, това е невероятно пътешествие към съвършенство, обгърнато в една красива обвивка от приключение и спокойствие.

Бали

Бали е не просто дестинация, това е невероятно пътешествие към съвършенство, обгърнато в една красива обвивка от приключение и спокойствие.
Защо Бали?

Празник за очите и душата

За мнозина Бали са луксозните ол инклузив хотели, кацнали до златисти тропически плажове. За
младите австралийски сърфисти пък островът се изчерпва със страхотните вълни и купона в района на шумния курорт Кута. Да, всичко това е част от Бали. Но душата на острова се крие другаде. В хилядолетната, изключително богата култура, в древните вярвания, които ръководят живота на балийците, в неземно красивата природа. И преди всичко – в най-усмихнатите, приветливи и добронамерени хора на планетата. Хора, които изглеждат неспособни да се ядосат или да ти се разсърдят. И когато си там, няма как да не попиеш от спокойствието им, от ведрото
им отношение към живота и от умението да се приемаме един друг. Бали е и съкровищница за спомени – за гледките, за приключенията, за срещите с дивите животни, за музиката, танците и
вкусната храна на острова. А в това пътешествие ще има по много от всичко това.

Panic frame took me to Iceland, Svalbard, Phillipines and the only thing I regret is not being able to go to all their destinations immediately. Their care, humour, freshness are surreal. The experience feels like going on an adventure with a bunch of great friends from the very beginning. You get to experience travelling the right way – as is in the children’s books.
Какво видяха нашите клиенти?
За теб ли е това пътуване?

Пет признака, че Бали е твоята дестинация:

Сърфистката душа: Кокосовото мляко и вълните са твоите приятели.

Шопинг мания: Хипи стил и сувенири в навечерието на рая.

Спа и релаксация: Масажи, термални басейни и звуци на океана.

Балийска кухня: Наси Горенг и Гадо Гадо ти правят деня.

Духовната личност: Изучаваш религиозни и духовни практики, но с коктейл в ръка. :)

Така че, ако отговаряш на поне три от тези признака, не чакай повече, грабвай багажа и идвай с нас.

Експедиции

20
февруари
2024

-

Rectangle 161 (1)
3
март
2024

Бали

Бали – източник на безкрайно вълнение, където приключенията се преплитат с магията на екзотичния рай.

Изживейте Бали: Вратата към пътешествията на вашите сънища

Добре дошли в Бали, остров на чудеса и природни красоти! Бали е дом на някои от най-изумителните природни явления в света. Този остров на радост и удивление предлага плажове с златист пясък, топлите води на Индийския океан, и вулканичен пейзаж, обгърнат със сърфистки брягове.

Бали е също така известен с изгреждащите се редом с оризови тераси, които изглеждат като произведения на изкуството и се вписват хармонично в пейзажа. Този остров е дом на множество природни резервати и паркове, включително планината Маунт Агунг и джунглата на западния склон на острова.

Бали съчетава в себе си екзотични плодове, едни от най-разнообразните видове флора и фауна, както и дълбоки религиозни корени, които правят този остров истинско приключение за сетивата.

Бали не е просто остров, той е дом на богато културно наследство, като храмове, театрални изкуства и уникални религиозни обичаи.

Балийската култура е дълбоко вкоренена в хората тук, и те се гордеят със своите богати традиции и обичаи. Известни са балийските танци и музика, които са невероятен поглед в душата на острова.

Съчетанието на природната красота и богатата култура прави Бали уникално място за посещение и изследване. Не пропускайте възможността да се потопите в тази невероятна симфония от природа и култура.,

Когато сте в Бали, вкусът на местната храна става неразделна част от пътешествието ви. Разкошните аромати и уникалните вкусове на балийската кухня ще ви омагьосат и оставят незабравими спомени от този чудесен остров.

Програма
Ден 1

От София до Индонезия

С голямо вълнение се срещаме на летището в София и хващаме полета към Бали, Индонезия. Носете със себе си приключенски дух, паспорти и усмивки.

ден
Ден 1

От София до Индонезия

С голямо вълнение се срещаме на летището в София и хващаме полета към Бали, Индонезия. Носете със себе си приключенски дух, паспорти и усмивки.

По желание

Заплащат се допълнително

Бали

Приключение на остров Комодо

Комодски дракони и плуване на розов плаж на остров Комодо, потопете се в драматични гледки от остров Падар. Така Макасар и шнорхел на остров Канава. Вашият пакет включва обяд и безалкохолни напитки, но входните такси са за ваша сметка. Обиколете Националния парк Комодо с мощна бърза лодка. Всички съоръжения за гмуркане са включени и водачът може да ви помогне с шнорхел .

Бали

Риболов в Северен Бали | Махи-махи и риба тон

Сутрешният риболов, често наричан Mahi-Mahi Lovina е сутрешна риболовна дейност, извършвана във водите на Lovina, Бали, за улов на риба Mahi-Mahi. Рибата Махи-Махи, известна още като риба лампунг или дорадо е морска риба, която има синкаво-зелена и златиста кожа с жълти ивици по тялото. Това е популярна риба за консумация и често е обект на риболовци, поради способността си да скача нагоре и надолу, когато бъде преследвана.

Бали

Убуд - ATV | Рафтинг | Водопад

Страхотни преживявания в един фантастичен ден с частен водач на тази вълнуваща комбинирана обиколка. Рафтинг по река Аюнг с професионален водач и пълно оборудване за безопасност. Карайте ATV през оризовите полета с инструктор. Посещение на водопад Тегенунган. 

Отзиви

Какво казват нашите клиенти за Бали?

Хвърли се в приключениe!

Пътувай в Бали

20 февруари -
3 март 2024
3885

на човек

Ние ще се свържем с теб, за да ти разкажем повече и отговорим на всичките ти въпроси!
В цената са включени:
list iconСамолетни полети София-Бали и обратно с включен стандартен ръчен багаж и чекиран куфар до 23 кг.
list iconВсички активности описани в програмата
list iconВсички нощувки описани в програмата
list iconВсеки ден приготвени само за вас от специални балийски готвачи закуски и вечери
В цената не са включени:
list iconРазходи от личен характер
list iconАлкохолни напитки
list iconУслуги, неупоменати в програмата
list iconБакшиши за шофьори, местни водачи и готвачи
list iconВиза за Бали – 500 000 IDR /прибл. 62 лв по курса на деня/

Записахте се за Бали и се чудите какво да вземете в багажа си?

Слагайте в куфарите добро настроение и приключенски дух!
Облекло
  
  
  
  
  
  
Оборудване
  
  
* може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте подготвили всичко.

Често Задавани Въпроси

Има нещо неясно?

– Паспорт (валиден не по-малко от 6 месеца преди заминаване); – Виза (след като сте се записали на екскурзията ще получите имейл с упътване за изваждането на виза, което се случва на място след пристигане в Бали).
Няма нужда да купувате локална сим карта / ние ще осигурим телефони с интернет за времето на вашия престой.
Носете със себе си малко индонезийски рупии, преди да пристигнете в Бали / 100 USD$=1 500 000 IDR е повече от достатъчно. Change бюрата на острова са с добър обменен курс. Имайте предвид и че алкохолът в Бали също е с по-високи цени.

Кои сме ние?

Panic Frame & Travel не е комерсиална туристическа агенция.

Ние не ти предлагаме спокойствие, билети и настаняване в all inclusive хотел с бели покривки. Ние сме тарзан турист и организираме пътешествия на трудно достъпни места, срещаме се с дивата природа, придвижваме с кемпери, катамарани, off road джипове и дори хеликоптери.

Panic Frame в медиите

Експедиции

януари

февруари

март

април

май

юни

юли

01.07 -
11.07

август

септември

01.09 -
15.09
Няма места
09.09 -
22.09
18.09 -
02.10
Няма места
29.09 -
13.10
Остава 1 място

октомври

13.10 -
27.10
Остава 1 място

ноември

30.10 -
16.11

декември

07.12 -
15.12

Дестинации

dum